ویژگی ها:
- مناسب برای فضاهایی با محدودیت در عرض
- قابل نصب بر روی هر نوع درب لولایی
- سهولت در تردد
- حرکت بی صدا ، روان و سریع
- جلوگیری از اتلاف انرژی و ورود صدا و گرد و غبار
- قابلیت تنظیم سرعت باز و بسته شدن در برابر میزان تردد، فصول سال و یا حتی ساعت مختلف شبانه روز
- درب اتوماتیک لولائی
- دربهای لولایی نیز از جمله انواع درب هایی است که برای ورودی های کم عرض که امکان نصب دربهای کشویی وجود ندارد ، توصیه می گردد. عملکرد ساده و روان و قیمت مناسب آن این درب ها را به عنوان گزینه ای برای ورودی های کم عرض و کم تردد معرفی می نماید . ویژگی منحصر به فرد این دربها این است
- که در بسیاری از موارد بر روی دربهای موجود به راحتی قابل نصب است و نیز ساخت درب جدید چندان ضرورتی ندارد .
سیستم های درب اتوماتیک لولایی ( دو لنگه ) :
درب اتوماتیک بازویی فرم درب اتوماتیک لولایی به شکلی است که توسط جک ها باز و بسته شده و فضای کافی برای عبور را به افراد و وسیله نقلیه می دهند. در درب اتوماتیک لولایی دو لنگه درب می توانند در کنار هم نصب شوند. از میان انواع درب اتوماتیک لولایی ,درب دولنگه دارای بیشترین کاربرد است به نحوی که بیش از ۸۰ درصد درب اتوماتیک لولایی موجود در بازار ایران از این نوع هستند. درب اتوماتیک لولایی دو لنگه را در مکان های دارای حیاط یا مسقف به کار می گیرند و به ازای اندازه طول هر لنگه از درب ،باید فضایی متناسب در داخل آن را به حالت آزاد باقی گذاشت فضای کافیی برای باز و بسته شدن درب اتوماتیک لولایی به وجود آید .
نوع انتخاب جک پارکینگ تک لنگه و دو لنگه :
در درب اتوماتیک لولایی (دو لنگه و تک لنگه) عامل مهم گزینش نوع دستگاه و هم چنین وزن و عرض هر کدام از لنگه های درب به همراه آگاهی از میزان عبور و مرور روزمره است.
انواع جک برای درب اتوماتیک لولایی:
۱- جک های الکترو مکانیکی:
از این نوع جک بیش تر در ساختمان های مسکونی کم طبقه استفاده می شود. این درب های اتوماتیک توسط چرخ دنده و نیروی مکانیکی کار می کنند و جهت استفاده در درب های کم عرض ،سبک و با تردد کم کاربرد دارند.
۲- جک های هیدرولیکی:
از این نوع جک که با فشار روغن کار می کند ،بیش تر در ساختمان های مسکونی بزرگ و اماکن صنعتی و… استفاده می شود و مناسب درب هایی است عریض ،سنگین و با تردد زیاد
در درب های هیدرولیکی برای امنیت بیشتر و جفت شدن لنگه ها بر روی هم از قفل برقی استفاده می شود.
موارد زیر از تفاوت های بین برند های مختلف جک پارکینگ هستند:
۱- به کاررگیری دو سرعت متفاوت در برد بعضی از جک ها
۲- باز شوندگی در زوایای مختلف درب ها (مثلآ ۱۰۰ یا ۱۲۰ درجه)
۳- ولتاژ مصرفی ( ۲۲۰ یا ۰۲۴ ولت)
۴- جنس آلیاژ چرخ دنده ها (فولاد یا پلاستک)
۵- چگونگی خلاص شدن جک ها
۶- پشتیبانی از باطری back up
۷- برد قابل انطباق با تمام سیستم های RF IDeas و سیستم های پلاک خوان و BMS ساختمان
۸- تعبیه شدن خروجی برای قفل برقی
۹- دارا بودن میکروسوییچ (تشخیص فشار خودرو در صورت عمل نکردن چشمی ها در هنگام برخورد درب با خودرو و باز شدن خودکار درب)
۱۰- تعبیه تایمر جهت بستن خودکار درب در صورت عدم اجرا توسط ریموت کنترل
درب اتوماتیک لولایی
درب اتوماتیک لولایی تک لنگه
از یک لنگه درب تشکیل شده که به طرف راست یا چپ باز می شود. دربهای تک لنگه یک فضای نود درجه ای را کاملا باز می نماید و امکان رفت و آمد اتومبیل را در مسیر پارکینگ راحت تر می کند.باید اضافه کرد که استفاده از قفل برقی یا مغناطیستی در دربهای اتوماتیک تک لنگه الزامی است و در صورت نبود قفل برقی احتمال خطر باز شدن درب بر اثر فشار زیاد بالا می باشد.
درب اتوماتیک لولایی دو لنگه
قالب و فرم این دربها به این صورت است که دو لنگه درب در کنار هم قرار گرفته و باز شدن دربها توسط جک ها فضای خوبی را برای تردد وسایل نقلیه فراهم می سازد. دربهای دولنگه بیشترین استفاده را دارد و می توان گفت بیش از ۸۰ درصد دربهایی که در کشور وجود دارد ازاین نوع می باشد. درب اتوماتیک دو لنگه در ساختمان های مسقف و یا حیاط دار استفاده می شود و به اندازه ی طول هر لنگه درب ،باید فضا داخلی آن را آزاد گذاشت تا جای خالی برای باز و بسته شدن درب محیا باشد.