درب اتوماتیک شیشه ای

مقدمه

درب اتوماتیک شیشه­ای از درب­های برقی بسیار پر استفاده است. این درب از پانل با جنس شیشه تشکیل شده است. این پانل­ها متحرک هستند. این نوع درها قاب فلزی مستحکمی دارند و در سایز و مدل­های گوناگونی ساخته می­شوند. این درها در ورودی بسیاری از ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی قرار می­گیرند و سبب زیبایی هر چه بیشتر این ساختمان­ها می­شوند. جالب است بدانید که درب شیشه­ای به صورت اتوماتیک باز و بسته می­شوند . لذا سبب سهولت و تسریع در رفت و آمد می­شوند. همچنین این درب­ها باعث می­شوند تا مصرف انرژی تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا کند. به همین علت است که به طور معمول در مکان­های پر از ترافیک که باز و بسته شدن درب­ها زیاد صورت می­گیرد از درب­های اتوماتیک شیشه­ای بهره می­گیرند.

درب شیشه ای اتوماتیک دارای انواع و اقسام متفاوتی است.  نظر به عملکرد درب­های خودکار و مقدار پهنای ورودی می­توان به انتخاب یکی از انواع درهای برقی پرداخت. سرعت باز و بسته شدن درب­های شیشه­ای برقی توانایی تنظیم شدن را دارد. با توجه به تردد­ها در ساختمان می­توان آن را  مورد کنترل در آورد. در ادامه این مقاله مشاوران ما در سایت نوین تکنیکال درمورد درب شیشه­ای اتوماتیک و تنظیمات آن سخن می­گوییم.

 

درب اتوماتیک شیشه ای

درب اتوماتیک شیشه ای

درب شیشه‌ای اتوماتیک

درب شیشه­ای اتوماتیک برای باز و بسته شدن به سنسورهای چشمی نیاز دارد. لازم نیست تا از نیروی انسانی برای باز و بسته کردن این درب­ها بهره برد. از بارزترین خصوصیاتی که می­توان برای درب­های اتوماتیک شیشه ای برشمرد درب برقی لت های شیشه­ای و اپراتوری است که در آن به کار رفته است. بهره­گیری از درب هوشمند برقی سبب می­شود تا مزیت­های زیادی برای محیط زندگی و کار شما به وجود بیاید. از مهم­ترین این مزیت­ها می­توان به امنیت بالای این درب­ها اشاره کرد. این نوع از درب­ها را می­توان به گونه­ای اجرا و برنامه­ریزی کرد که بتوانند از یک طرف به صورت خودکار و با بهره بردن از چشمی درب اتوماتیک شیشه­ای به راحتی باز و بسته شوند. از سوی دیگر می­توان با کمک یک کد دستی و یا زنگ زدن و یا رمز فرمان باز و بسته شدن آن­ها را صادر کرد. بهره­گیری از سیستم­های کارت­خوان در درب­های شیشه ای اتوماتیک بسیار معمول است و بیشتر ادارات از این درب­ها استفاده می­کنند.

درب­ها به عنوان بخشی ارتباط دهنده در درون و بیرون ساختمان از قدیم تا الان مورد توجه بسیاری از معماران قرار گرفته­اند. در قدیم الایام اغلب از درب­های ورودی به عنوان وسیله­ای برای امنیت ساختمان­ها استفاده می­شد. اما در حال حاضر علاوه بر ایمنی که این درب­ها می­توانند برای شما به ارمغان بیاورند می­توانند ظاهر زیبایی نیز برای آن ایجاد نمایند. ورود درب­های اتوماتیک شیشه­ای به بازار هم ظاهر زیبا و هم امنیت را برای داخل ساختمان ها فراهم می­کنند.

درب­های اتوماتیک که از شیشه های مقاوم و نشکن هستند با هدف سهولت در امور رفت و آمد در جاهای عمومی مورد استفاده قرار می­گیرند. سایز درب­های شیشه­ای که به صورت اتوماتیک هستند با توجه به نوع کاربری در جایی که می­خواهند استفاده شوند ممکن است از جهت اندازه خارج از استاندارد باشند که به شکل ها و اندازه های خاص و سفارشی قابل اجرا هستند . و چون دارای لت­های سنگین­تر هستند برای حرکت دادن این لت­ها نیاز است تا از دو موتور استفاده شود.

 انواع درب اتوماتیک شیشه­ای

از جمله پر استفاده ترین درب­های برقی شیشه ای موارد زیر را می­توان نام برد:

  • درب اتوماتیک شیشه­ای ریلی
  •  درب اتوماتیک شیشه­ای تلسکوپی
  • درب اتوماتیک شیشه­ای گردان
  • درب اتوماتیک شیشه­ای کروی
  • درب شیشه­ای اتوماتیک تاشو
  • درب اتوماتیک شیشه­ای سوئینگ

درب اتوماتیک شیشه­ای کشویی

این نوع درب­های اتومات از رایج­ترین درب­های برقی هستند. درب اتوماتیک شیشه ای کشویی به شکل خطی و در جهت محور افقی باز و بسته می­شود. درب­های کشویی به دلیل گرفتن فضاهای کم همواره مورد توجه بسیاری از طراحان بوده اند. درب­های اتومات ریلی را می توان به دو شکل فریم دار و فریم لس ساخت و به اجرا در آورد. اما نمونه درب­های هوشمند بدون قاب بسیار زیباتر و جذاب تر هستند. اگر از درب­های شیشه ای اتوماتیک به صورت کشویی در مکان های پر رفت و آمد بهره ببرید امکان برخورد افراد به لبه­های درب­ها بالاست. بنابراین لازم است تا نوع فریم دار را برای درب­های خودکار برگزینید. زیرا شیشه­های سکوریت از قسمت لبه از حساسیت بالایی برخوردار هستند.

درب­های شیشه­ای اتوماتیک کشویی با توجه به پهنای ورودی به مدل­های زیر تقسیم بندی نمود:

درب­های شیشه ای اتوماتیک کشویی که یک تا چهارلنگه دارند.

درب­های اتوماتیک شیشه ای ریلی در زمان باز شدن به یک لت ثابت نیاز دارند. این لت می تواند دیوار یا یک پنل از جنس شیشه باشد. لذا برای درب­هایی که دارای چنین فضایی نیستند نمی توان از درب­های ریلی که دارای وسط باز شو هستند استفاده کرد. باز شدن درب­های یک طرفه به سمت راست یا چپ انجام می شود.

درب­های شیشه ای اتوماتیک کشویی فریم لس

درب­های شیشه ای اتوماتیک دارای سایز استانداردی هستند. چنانچه این ابعاد بزرگتر شود در گروه کارها برای سفارش قرار می­گیرد. زیرا سایز سکوریت مصرفی، نوع چشمی و تعداد و قدرت موتور نیز بر حسب آن تغییر پیدا خواهد کرد.

شرکت نوین تکنیکال از معتبرترین شرکت­های تولیدکننده برای ساخت و تولید انواع درب های اتوماتیک شیشه­ای است.

درب اتوماتیک شیشه ای کشویی از درب­های رایج و مرسومی است که در بانک­ها، پاساژ­ها، بیمارستان­ها و فروشگاه­ها بسیار کاربرد دارد.

مراکز تفریحی و تجاری به علت تردد در رفت و آمد از درب­های برقی استفاده می کنند تا سرعت تردد را بالا ببرند. همچنین نصب درب­های هوشمند برقی در کم کردن مصرف انرژی بسیار مهم است.

درب­های اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی

این نوع درب­های اتومات مانند حالت کشویی در جهت محور ایکس به صورت خطی قرار دارند. درب شیشه ای اتوماتیک تلسکوپی در جاهایی که می­خواهند بالاترین بازشوی درب را داشته باشند مورد استفاده قرار می­گیرد. چون این نوع درب برقی به حالت کشویی می­تواند به مقدار بیشتری باز شود.

درب­های شیشه­ای اتوماتیک تلسکوپی در حالت معمولی دارای ۳ لت و ۶ لت هستند. این درب­ها در حالت ۳ لت دارای دو پنل متحرک شیشه­ای هستند که در جای خود ثابت شده­اند. در این حالت دو لت متحرک به یک سو باز و بسته می­شوند. به طور معمول به این وضعیت حالت نیمه تلسکوپی گفته می­شود.

در وضعیت ۶ لت، ۲ لت به صورت ثابت قرار گرفته است که ۴ پنل شیشه ای به صورت متحرک بر لت­های ثابت قرار می­گیرد. با این تفاوت که پنل­های متحرک به دو سمت باز می­شوند. به طور معمول به این وضعیت تلسکوپی گفته می­شود.

درب اتوماتیک شیشه ای کشویی تلسکوپی

درب اتوماتیک به صورت کشویی تلسکوپی از انواع درب­های اسلایدینگ است که به شکل افقی به حرکت در می­آید. درب­های تلسکوپی به شکل فریم دار و بدون فریم طراحی می­شوند و قابل اجرا هستند.

درب­های بدون فریم را با فریم لس می­شناسند. این درب­ها بسیار جذاب هستند و به دلیل نداشتن هیچ موانعی در دید پرطرفدار نیز هستند. درب­های برقی از نوع نیمه تلسکوپی هستند. لت­های متحرک شیشه­ای در عقب لت شیشه­ای به صورت ثابت قرار می­گیرند. درب­های نیمه تلسکوپی به سمت چپ و راست در حرکت هستند.

درب اتوماتیک شیشه­ای لولایی یا سویینگ

درب اتوماتیک شیشه ای لولایی با دیگر درب های برقی شیشه ای تقاوت عمده ای دارد. درب اتوماتیک لولایی یا همان سویینگ مانند دیگر درب های اتومات، ریلی جهت حرکت لت های شیشه ای ندارد. این درب دارای یک جک است. در حقیقت درب های لولایی مانند دیگر درب های اتوماتیک دارای فریم، چشمی و موتور است. اما تنها فرق آن ها در نوع حرکت آن ها است که داخل ریل دارای حرکت نیستند.

درب اتوماتیک شیشه ای سویینگ با توجه به پهنای ورودی می­تواند  به اشکال تک لنگه یا دو لنگه باشد. چنانچه درب­های لولایی به صورت تک لنگه باشند محدودیتی در چپ و راست باز شدن آن­ها وجود ندارد. همچنین در صورتی که این درب­ها دو لنگه باشند می­توان طوری به تنظیم باز شدن لنگه­ها پرداخت که یک لنگه در هنگام ورود و دیگر لنگه در هنگام خروج باز شود و یا می­توان تنظیمات را طوری قرار داد تا هر دو لنگه به صورت هم زمان باز و بسته شوند.

از مزیت­هایی که این نوع درب برقی دارد این است که درب­های لولایی قدیمی با جنسی که دارند را می­توان با نصب یک اپراتور به درب برقی بدل نمود. بدین سان با صرف هزینه­ای کم می­توان یک درب هوشمند برقی داشت.

سخن پایانی

در این مقاله سعی کردیم تا در مورد انواع درب­های اتوماتیک شیشه­ای سخن بگوییم و انواع آن را بررسی نماییم . امروزه با پیشرفت تکنولوژی این درب­های نیز باعث رفاه بیشتر مردم مخصوصا در ساختمان­های لوکس و اداری شده است. لازم است تا افراد کاربرد هریک از این درب­ها را بدانند. سپس با نوجه به نوع سلیقه خود و شرایط محل زندگی یا کارشان از یکی از انواع این درب­ها استفاده کنند.

با پیشرفت علم دیگر در ساختمان­های نوساز درب­های قدیمی استفاده نمی­شود. الان بیشتر افراد تمایل دارند تا ظاهر ساختمان خود را لاکچری نشان دهند. علاوه بر آن سهولت استفاده از این درب­ها و رفاهی که پدید می­آورند نیز برای افراد از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین لازم است تا از مراکز بسیار معتبر که به جرئت می توان از نوین تکنیکال نام آورد برای نصب و راه اندازی  درب­های اتوماتیک شیشه ای استفاده کرد تا بتوان به بهترین نتیجه ممکن دست یافت.

برای امتیاز دادن کلیک کنید